Privacy Notice

Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik
Vi forstår, at du er meget bekymret over brugen og deling af dine personlige oplysninger. Og vi er meget værdsat din tro på vores forsigtighed og følsomhed håndtering af dette problem. Denne erklæring vil angive vores politik om beskyttelse af dit privatliv. Hvis du har besøgt vores hjemmeside, som vil blive anset for at være din accept til denne fortrolighedspolitik.

Automatisk indsamlet information
Når du interagerer med os, vil vi modtage og deponere den givne information.
For eksempel, som mange andre websteder, bruger vi "cookies".
Når din internet browser besøger vores hjemmeside, vil vi indsamle nogle oplysninger. (Se prøven af ​​oplysninger indsamle proces angivet i slutningen af ​​denne politik)
Mange virksomheder giver dig den teknologi, der kan hjælpe dig til at besøge hjemmesiden anonymt. Selv under denne betingelse kan vi ikke tilbyde dig den individualiserede oplevelse på vores hjemmeside som dit id er uidentificeret, vi stadig gerne minde om eksistensen af ​​disse teknologier.

E-mail korrespondance
For at hjælpe os gøre E-mail mere nyttigt og interessant, når du åbner e-mail fra vores hjemmeside, vil vi ofte modtage en mail, der bekræfter dig at have læst den leverede e-mail. (Hvis din computer understøtt